Behandelingen:

 

Korte gezichtsbehandelingen zijn fijne behandelingen voor als je wat minder tijd hebt en je huid toch wil verwennen. Tijdens de behandeling wordt je huid gereinigd. Na een ontspannend stoombad of warme kompressen zullen oneffenheden worden verwijderd en een masker voedt de huid met de juiste ingrediënten. Een dag/nachtcrème afgestemd op jouw huidconditie sluit de behandeling af. Als extra verzorging kan bij deze behandeling een ampul toegevoegd worden.

Standaard gezichtsbehandelingen zijn behandelingen die zowel een oppervlakte reiniging als een dieptereiniging geven. Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen gemodelleerd. Na een ontspannend stoombad of warme kompressen worden oneffenheden verwijderd. Een masker voedt je huid met de juiste ingrediënten. Een dag/nachtcrème afgestemd op jouw huidconditie sluit de behandeling af.
Een heerlijke behandeling om je huid in optimale conditie te houden.
Als extra verzorging wordt bij deze behandeling een ampul toegevoegd.

Luxe gezichtsbehandelingen zijn een exclusieve, zeer intensieve behandelingen voor je gelaat, hals en decolleté. Je huid wordt gereinigd, intensief verzorgd, je wenkbrauwen worden gemodelleerd na een ontspannend stoombad zullen er oneffenheden worden verwijderd. Je gelaat, hals, decolleté en nek worden gemasseerd. Een masker voedt je huid met de juiste ingrediënten. Een dag/nachtcrème afgestemd op jouw huidconditie sluit de behandeling af.
Een heerlijke behandeling met een uitstekende verzorging van je huid. Als extra verzorging wordt bij deze behandeling een ampul worden.

Je kan bovenstaande behandelingen aanvullen met de volgende losse behandelingen:

– Gezichtsverzorgende ampul.
– Wenkbrauwen epileren
– Wimpers of wenkbrauwen verven
– Harsen bovenlip of kin
– Harsen bovenlip en kin
– Harsen oksels
– Harsen onderbenen of bovenbenen
– Harsen onderbenen & bovenbenen
– Harsen buik/borst of rug
– Nagels lakken
– Paraffine badje

Prijslijst gezichtsbehandelingen

Schoonheidsbehandelingen en massage Haarsteeg