De Salon

Bij Schoonheidssalon Gewoon Mooj staat ontspanning, rust en verzorging voor de huid centraal. Gewoon Mooj biedt persoonlijke aandacht en advies in de uiterlijke verzorging. Als schoonheidsspecialiste en masseuse bied ik, in een professionele, hygiënische en rustige omgeving, diverse behandelingen aan voor vrouwen én voor mannen van alle leeftijden.
Omdat ik alleen werk heb je niet iedere keer een ander persoon of stagiaire die je behandelt en zie je steeds een bekend en vertrouwd gezicht.
Mijn behandelkamer is rustig en sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Je kunt altijd voor de deur parkeren.

Malu Wilz Beauté

 

In mijn salon werk ik met de producten van het merk Malu Wilz. Malu Wilz is een proffesionele cosmeticalijn opgericht in 1985 door Helmut Baurecht in samenwerking met de bekende Duitse visagiste Malu Wilz. Deze samenwerking heeft een hip, luxe en trendy merk opgeleverd, dat betrouwbaar en betaalbaar is.

De basis voor de verzorgingslijn van Malu Wilz bestaat uit natuurlijke en zachte ingrediënten, zoals plantenextracten en geneeskrachtige kruiden. De producten worden in samenwerking met dermatologen ontwikkeld en grondig en dierproefvrij getest.

Je wordt niet alleen mooier, maar ook gelukkiger.

Cadeaubon

Verjaardag, bedankje, jubileum of zomaar… geef een origineel cadeau:

De Gewoon Mooj cadeaubon

Je kan de cadeaubon voor elk gewenst bedrag of behandeling cadeau doen.
Natuurlijk pak ik hem feestelijk voor je in zodat je de ontvanger echt kunt verrassen.