Selecteer een pagina

Behandelingen

Gezichtsbehandelingen

Behandelingen en prijzen per 1-1-2024

 

Laat je eens heerlijk verwennen door één van mijn gezichtsbehandelingen te boeken.
Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Standaard gezichtsbehandeling (60 minuten)
  • Huidanalyse, oppervlaktereiniging, intensieve dieptereiniging, ontspannend stoombad, onzuiverheden verwijderen, 1 losse behandeling naar keuze, masker, dag/nacht verzorgende crème. €40,95
  • Luxe gezichtsbehandeling (90 minuten)
  • Huidanalyse, oppervlaktereiniging, intensieve dieptereiniging, ontspannend stoombad, onzuiverheden verwijderen, keuze uit 2 losse behandelingen, uitgebreide gezichtsmassage, masker, dag/nacht verzorgende crème. €51,50

Huidverbeterende Puurr behandelingen

Een PUURR behandeling is een ritueel waar huidverbetering en wellness samenkomen. De PUURR behandelingen starten allemaal met ontspanning, afhankelijk van het gekozen ritueel.

Bij dit Ritueel begint de gezichtsbehandeling met een intro massage, een combinatie van de warme ZeN Kruidenstempels en Tui-na massage van de Schouder/nek. Na deze intro laten we de warme stempels als steuntje in de nek staan en vervolgen wij de gekozen behandeling. De ZeN kruidenstempels integreren we ook verder in de gezichtsbehandeling. Zo stimuleren we ook de afvoer van afvalstoffen d.m.v. een lymfedrainage. Terwijl het gezichtsmasker inwerkt voeren we een hoofdhuid en oor  drukpuntmassage. Voor de extra ZeNNN…

Onder de stoom van de vapozone (met een aromageur) voeren we een reiniging uit met gebruik van de heerlijke konnyaku sponsjes. Deze geven vitamines en mineralen af voor extra voeding en verzorging. Tijdens de scrub gebruiken we de cleaning brush pads, welke zorgen voor een diepere reiniging en betere doorbloeding. Indien gewenst kunnen we met een acid peel hierin nog een stapje verder gaan. Na deze diepe reiniging kunnen we gemakkelijk de onzuiverheden verwijderen. Afhankelijk van de gekozen behandeling volgt nu een massage, dit kan een ontspannende aromamassage zijn maar ook een stevige anti age bindweefselmassage.

 Daarnaast werken wij met 100% natuurlijke producten.

Naast de ontspannende werking zijn de PUURR behandelingen huidverbeterend. De bindweefselroller, cups massage, Acid Peel of een Intense Alginaat masker maken uw huid glad en stralend!

Zin in? Boek dan één van onderstaande behandelingen. Harsen bovenlip/kin, verven wenkbrauwen/wimpers of een Acid Peel (fruitzuurpeeling) kan bij elke behandeling bijgeboekt worden.

  Intense Puurr zen treatment (90 minuten)

Huidanalyse, Intro massage schouder/nek met warme kruidenstempels, reiniging en peeling in combinatie met de vapozone, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren, een onderdeel harsen of verven ,Puurr bindweefselmassage, ontspannende gezichtsmassage met Zen Oil en warme kruidenstempels, Masker (tijdens het masker geniet je van een drukpuntmassage van hoofdhuid en oren), Serum & Crème. €65

  • Extra intense Puurr zen treatment (105 minuten)

Een intense programma tegen huidveroudering voor de fijne lijntjes, maar ook heel geschikt voor door acné beschadigde huid met littekens. En heel geschikt voor een grauwe slecht doorbloede huid en /of rokershuid.

Een echte opkikker voor de huid.

HuidanalyseIntro massage schouder/nek met warme kruidenstempels,Reiniging en peeling in combinatie met de vapozone, Acid peel (fruitzuur peeling), onzuiverheden verwijderen, Epileren wenkbrauwen, een onderdeel harsen of verven,  Puurr Bindweefselmassage, Uitgebreide ontspannende gezichtsmassage met zen oli en warme kruidenstempels, Intense Mask (tijdens het masker geniet je van een drukpuntmassage van hoofdhuid en oren), Serum & Crème. €75

 

Losse behandelingen:

In combinatie met een gezichtsbehandeling krijg je €2 korting op losse behandelingen.

Wenkbrauwen epileren € 9

Wimpers of wenkbrauwen verven € 9

Harsen bovenlip of kin € 9

Cupping massage gezicht € 9

 Harsen bovenlip en kin € 12,50

Harsen oksels €20

Harsen onderbenen of bovenbenen € 25

Harsen onderbenen en bovenbenen € 35

Harsen buik/borst of rug € 25

 

 

 

Massage

Bij gewoon mooj kun je terecht voor

-sportmassage (30 minuten)  €24

-manuele lymfedrainage (30 minuten) €24 

-anti cellulitis cupping massage (30 minuten) €30

Een sportmassage is een massage die gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Met een sportmassage zorg je ervoor dat afvalstoffen in je spieren sneller worden afgevoerd. Daarmee bevorder je het herstel van je spieren en lichaam. Door belasting kunnen er reacties ontstaan, zoals spierpijn, vermoeidheid, een minder goede doorbloeding, stijve spieren en verhoogde spanning. Een sportmassage kan deze reacties wegnemen of verminderen.

Bij een sportmassage wordt stevig gemasseerd, waarbij bijvoorbeeld bindweefsel wordt losgemaakt en knopen uit je spieren worden gehaald. Daarvoor moet er diep in de spieren worden gemasseerd, wat soms niet prettig aanvoelt. Bedenk dan dat je even door een zure appel heen moet bijten, voordat je je beter gaat voelen. 

Manuele lymfedrainage betekent letterlijk: “Manueel = met de handen” en “Drainage = draineren/afvoeren” van overtollig vocht. Door manuele lymfedrainage kunnen de beschadigde of inactieve lymfebanen in uw lichaam weer geactiveerd worden waardoor hun functie kan herstellen.

Cupping is een diep werkende massage door middel van cups die, vacuüm gezogen over de huid bewogen worden. De cups stimuleren en verbeteren niet alleen de doorbloeding, waardoor afvalstoffen en overtollig  vocht makkelijker kunnen worden afgevoerd, maar masseren ook de verkleefde vetophopingen los.

Een moment voor jezelf, om even je batterij op te laden. Je voelt je na een massage als herboren.